Welkom op de website van stichting All 4 Africa

De Stichting

Stichting All 4 Africa is een volledig charitatieve kledinginzamelaar, die zich inzet voor het hergebruiken van textiel en schoeisel voor de hulpbehoevenden in Afrika. Het inzamelen hiervan geschiedt primair bij bedrijven, verenigingen, stichtingen en scholen. Stichting All 4 Africa zamelt in op vastgestelde dagen om vervolgens te sorteren en gereed te maken voor transport naar het Afrikaanse continent. Hier vindt uw afgedankte kleding een tweede leven bij mensen voor wie het dragen van fatsoenlijke kleding niet vanzelfsprekend is.

Onze Visie

Een wereld in disbalans. Een wereld waarin ruim een derde van de wereldbevolking onder de armoedegrens leeft, een wereld waarin je elkaar MOET helpen!

Missie

Stichting All 4 Africa zamelt met behulp van bedrijven, verenigingen, stichtingen en scholen gebruikte kleding en schoenen in. De stichting stelt zich als doel het beschikbaar stellen van kleding voor hulpbehoevenden in Afrika, met daarbij de uitgesproken verwachting enigszins verlichting te scheppen in hun toch al moeilijke bestaan!

Samenwerking

Stichting All 4 Africa heeft diverse betrouwbare en geregistreerde partnerorganisaties bereid gevonden een synergetische samenwerking aan te gaan. Veel van onze partners bevinden zich in continentaal Afrika, hetgeen een absolute noodzaak is voor een eerlijke en correcte doorloop van de ingezamelde kleding!

Vacatures

Op dit moment hebben wij geen openstaande vacatures.

Voor onze inspanningen ontvangen wij helaas geen subsidie, wat inhoudt dat wij de gehele operatie zelf moeten bekostigen. U zult begrijpen dat uw hulp derhalve meer dan welkom is…

Comments are closed.