Reinke bedrijfskleding besluit tot donatie medische kleding

Reinke bedrijfskleding (www.reinke.nl) besluit tot donatie medische kleding aan Stichting All4Africa.
Reinke bedrijfskleding uit Utrecht, een organisatie gespecialiseerd in bedrijfskleding voor onder meer de industrie, bouw, land-en tuinbouw, transport, beveiliging, horeca en medische sectoren benadert in juni Stichting All4Africa met de vraag of wij een mooie bestemming hebben voor een niet verkochte ‘oude’ collectie medische kleding.

Stichting All4Africa weet vrijwel altijd raad met gedoneerde kleding. In Afrika is het niet vanzelfsprekend dat artsen en patiënten medische kleding aangemeten krijgen wanneer zij zich in het ziekenhuis bevinden. Zo voeren artsen bij gebrek aan medische kleding hun operaties te vaak uit in hun dagelijkse kledij en geldt voor patiënten dat zij in niet-steriele kleding worden behandeld. Voor ons nauwelijks voor te stellen, daar de keiharde treurige realiteit.

Stichting All4Africa heeft ervoor gekozen de kleding te doneren aan het Royal Victoria Hospital in Banjul te Gambia waar deze kleding zoals u kunt verwachten met grote blijdschap werd ontvangen. Wij hebben er voor gekozen om ditmaal geen fotoreportage te maken aangezien de situatie aldaar simpelweg te schrijnend is. Graag bedanken wij, maar vooral ook de directie van het Royal Victoria Hospital in Gambia, Reinke bedrijfskleding enorm voor deze gift.

Comments are closed.